Draag een mondmasker met de beste pasvorm, bescherming en comfort voor jou.

Als u 2 jaar of ouder bent en niet op de hoogte bent van uw COVID-19-vaccins, draag dan binnenshuis in het openbaar een mondmasker.

Over het algemeen hoeven mensen buitenshuis geen mondmaskers te dragen. In gebieden met substantiĆ«le of hoge transmissie kunnen mensen ervoor kiezen om buitenshuis een mond masker te dragen wanneer ze langdurig nauw contact hebben met andere mensen, vooral als 

Zij of iemand met wie ze samenleven heeft een verzwakt immuunsysteem of loopt een verhoogd risico op een ernstige ziekte. Ze zijn niet op de hoogte van COVID-19-vaccins of wonen bij iemand die niet op de hoogte is van COVID-19-vaccins. Mensen die een aandoening hebben of medicijnen gebruiken die hun immuunsysteem verzwakken, zijn mogelijk niet volledig beschermd, zelfs als ze op de hoogte zijn van hun COVID-19-vaccins. Ze moeten alle voorzorgsmaatregelen blijven nemen die worden aanbevolen voor niet-gevaccineerde mensen, inclusief het dragen van een goed passend mondmasker, totdat hun zorgverlener anders adviseert. Als u op de hoogte bent van uw vaccins, om de bescherming te maximaliseren en mogelijke verspreiding van naar anderen te voorkomen, draag dan binnenshuis in het openbaar een mondmasker als u zich in een gebied bevindt met aanzienlijke of hoge overdracht.

medisch-mondkapje.nl

dgmondmasker.nl

/ Veilig gezichtsmasker